MOEDERSCHAP. (200x100cm)

Geluk is niet veilig.

Alle aandacht voor een ravissant mooie vrouw met overrijpe borsten voor de dorstige baby. Haar stoere kerel draagt hen gemakkelijk voorbij. Maar in ondiep water zwemt een gifslang en de grootvader ziet dat wel. Bovenaan kijkt een geest tevreden, maar ook hij is niet loepzuiver..

Schoonheid en geluk zijn nooit veilig.

OUDERDOM. (200x100cm)

Rijk En Wijs Geworden.

Dit is geen illustratie van afloop, ziekte of verval maar de conclusie van je leven. Ervaring, inzicht en kennis vormen een slotakkoord van hartstocht en ambitie.

Er komt een dag dat je het allemaal weet.

RECHTVAARDIGHEID.  (200x100cm)

Het Geweten oordeelt altijd.

Door gigantische olifanten dicht gedrongen bid je in wanhoop om rechtvaardigheid. Er bovenuit weet je het Geweten dat met warme handen  gul en juist oordeelt over je nederige noodlot, en dat je vertrouwen nooit beschaamt.

Er schijnt een spiritueel Licht over ons allen.

TROUW.  (200x100cm)

Loyaal met wie? 

Betrokken, begrepen, gebonden en tezamen. Een hechte groep mensen die met stalen kabels zelfs letterlijk met elkaar verbonden zijn. Ze zijn kwetsbaar voor de slagen met de ketting en zweep van jalousie en misverstand. Zij       kunnen zich niet verdedigen maar zij kennen, en streven naar de uiteindelijke tevredenheid van trouw aan hun afspraak.

Kies toch de juiste afspraak en wees trouw aan je geweten.

Bent U nieuwsgierig naar meer?
Dan nodig ik U uit voor een bezoek aan mijn atelier in Almere-Haven, De Steiger 206.
telefoon 06-27007480. mail: godfriedzollner@live.nl